“Obiteljsko Gospodarstvo Skelin“ - Drinovci

Objavljen 06 03, 2013 u (20:33) | Oglas pregledan: 993 | Broj oglasa: #3737
Županija:   Šibensko-kninska županija

“Obiteljsko Gospodarstvo Skelin“, smješteno na Miljevačkim ravnima u mjestu Drinovci, na samo tri kilometra od Nacionalnog Parka Krka te dvadesetpet kilometara od Šbenika  Oaza mira, tradicije te aktivnog života koja će Vama i Vašoj obitelji pružiti  jedno nezaboravno iskustvo.


Seosko gospodarstvo raspolaže sa 60 smještajnih jedinica, koje su podjeljenje u tri luksuzno opremljene kuće, dva bazena, sportskim sadržajem, restoranom te vlastitom pršutanom i vinarijom čiji će proizvodi zagolicati Vaše nepce i osjetila.  

Za osobe avanturističkog te istraživačkog  duha na raspolaganju Vam stoji korištenje atv/quad vozila, paintball tereni te organizirani izleti u turistička središta Dalmacija te Bosne i Hercegovine.

Spoj tradicije, moderne gradnje te luksuza popraćeno specialitetima poput pršuta i vina napravljenim na samome gospodarstvu pružit će Vama našim dragim gostima, jedinstveni doživljaj te neponovljivo iskustvo odmora.

U sklopu Obiteljskog gospodarstva Skelin nalazi se 3 luksuzno uređene kuće koje su podjeljene na apartmane i sobe.

U prvoj kući nalazi se 9 soba od kojih su 7 dvokrevetnih soba i 2 trokrevetne sobe. Svaka od 7 dvokrevetnih soba sadrži: bračni krevet, vlastiti WC sa kadom, TV i balkon koji pruža prekrasan pogled na cjelokupno gospodarstvo.  Trokrevetne sobe sadrze bračni krevet i krevet za jednu osobu, WC sa kadom i TV, te balkon koji pruža prekrasan pogled na cjelokupno gospodarstvo. 

U drugoj kući nalaze se dvokrevetni i trokrevetni apartmani (bračni krevet + dodatni ležaj). Apartmani sadrže: opremljenu kuhinju, bračni krevet, WC sa kadom, TV, klimu i balkone. 

U prizemlju treće kuće nalazi se restoran koji nudi veliki izbor tradicionalnih dalmatinskih te hrvatskih jela te izbor domaćih vina napravljenih na samom obiteljskom gospodarstvu. U sklopu treće kuće nalaze se  dvokrevetne sobe koje su opremljene bračnim krevetom, WC sa kadom, TV, klima uređajem, te balkonom koji pruža jedinstveni pogled na cjelokupno gospodarstvo.

Unutar svih soba, apartmana, restorana moguće je koristiti bežićni internet (WI-FI)
Sve sobe i aparmani su klimatizirani.
U sklopu smještajnih objekata nalaze se dva vanjska grijana bazena sa ležaljkama te suncobranima koji Vam stoje na korištenje.

Adresa: Skelini 1, Drinovci
Kontakt: Tomislav Skelin
Špar d.o.o
Medarska 69, Zagreb
GSM: 099 378 22 41
info@etnoskelin.com
Web: www.etnoskelin.com

Lokacija

Kontakt informacije
Kontakt ime:“Obiteljsko Gospodarstvo Skelin“
Kontaktirajte oglašivača

Unesite tekst prikazan na slici u okvir ispod.
mogući znakovi su slova od A do H u donjem slučaju
i brojevi 1 do 9.


 
Copyright 2011 - Istra Kvarner Oglasnik | Hosting: TOTOHOST